Log på

Forside

Læger

Virksomheder

Hvem er vi

Skip Navigation Links.

Kontakt:
Attestbooking ApS
Høveltsbjergvej 5
3450 Allerød

info@attestbooking.dk
Tlf: +45 42 70 00 90Hvor lang tid tager en speciallægeerklæring?

Dette afhænger af sagens kompleksitet og specialet. Det behøver ikke tage mere end 30 minutter at undersøge for et enkelt brækket håndled hos en i øvrigt rask person. Hvis der er tale om større traumer med mange læsioner, der hver især har haft et kompliceret forløb, kan det være nødvendigt at læge og patient måske afsætter 2 timer til undersøgelsen

Kan man som patient forberede sig til undersøgelsen?

Det er en god ide at medbringe de sagsakter man måtte ligge inde med, f. eks. journaler, røntgenbilleder etc. Man kan også forberede sig lidt på spørgsmålene, idet man vil blive bedt om en kort erhvervsanamnese (uddannelse, ansættelser) samt en relativ detaljeret sygehistorie inklusive sygemeldings perioder fra arbejde.

Hvornår har forsikringsselskabet erklæringen?

Erklæringen udfærdiges sædvanligvis i direkte forlængelse af undersøgelsen. Ofte skal en sekretær dog først skrive erklæringen og fremsende den til selskabet. Alt i alt må man således regne med at der kan gå 5 – 10 arbejdsdage før erklæringen når frem.

Med hvor kort varsel kan en erklæring bookes?

Systemet tillader ikke bookning senere end 48 timer før konsultationstiden. Denne facilitet er indført for at hindre så sene bookninger at sagsakter ikke med sikkerhed kan nå frem med posten.

Hvem indkalder patienten?

Når et selskab foretager en bookning sendes automatisk en bekræftelsesmail til læge og selskab. Denne mail er udformet som et indkaldelsesbrev til patienten. Selskabet udskriver denne mail og sender den til patienten som et indkaldelsesbrev.